Viikonlopun talvileiri oli menestys

Espoon Kehähait isännöi 26.-27.1. Suomen Potkunyrkkeilyliiton valtakunnallisen talvileirin Suomen Kamppailuopistolla Espoon Niittykummussa.

Talvileiri keräsi peräti sata osallistujaa ympäri Suomea lukuisista eri seuroista. Leirin ohjasi Vadim Ukraintsev, joka on kaksinkertainen maailman- ja euroopanmestari, kolminkertainen Venäjän mestari sekä Venäjän Potkunyrkkeilyliiton nykyinen puheenjohtaja.

Leirillä harjoiteltiin paljon liikkeen ja lyöntien yhdistämisestä. Lisäksi harjoiteltiin hämäyksiä ja potkuja sekä lyöntien ja potkujen yhdistämistä.

Ukraintsev palkitsi leirin päätteeksi neljä urheilijaa erityismaininnoilla hyvistä esityksistään leirillä. Palkituiksi tulivat Espoon Kehähaiden Tino Saarikangas, Järvenpään Kehäkarhujen Erika Rinne, Vantaan Kamppailuklubin Camilla Marjamäki ja Jigotai Kickboxingin Marko Saarinen.

Osallistujat kehuivat vuolaasti leirin antia. Kiitos kaikille osallistujille, ohjaajalle ja järjestäjille upeasti sujuneesta talvileiristä!