Danklubi kokoontuu huhtikuussa Järvenpäässä

Danklubi on avoin kaikille liiton mustavöisille ja osallistujat päivittävät graduointioikeutensa kahdeksi vuodeksi. Tavoitteena on, että vyökoevaatimukset toteutuvat yhtenäisesti koko Suomessa.

Danklubi järjestetään lauantaina 27.4.2019 Järvenpäässä liikuntakeskus Piirosessa, osoitteessa Lukionkatu 3. Danklubi pidetään klo 9-11 eli Junnu Cupin punnitusten aikana. Samoissa tiloissa kilpaillaan samana päivänä Junnu Cup, jonka arvonnat suoritetaan klo 11 alkaen. Ottelut alkavat klo 13.

Danklubissa käydään mustavöisten kesken läpi ajantasaiset vyökoesäännöt kaikkien vyöasteiden osalta. Lisäksi keskustellaan noviisisäännöistä ja osallistujilla on mahdollisuus tutustua Junnu Cupin myötä light contactiin ja kick lightiin junioreiden ottelumuotoina.

Danklubiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.