Naisten leiri iskettiin viikonloppuna Vantaalla

Vantaan Kamppailukeskuksella viikonloppuna järjestetty naisten leiri kokosi jälleen reilut parikymmentä potkunyrkkeilyn harrastajaa hakemaan oppia liiton mustavöisiltä arvokisamitalisteilta.

Harrastajia oli seitsemästä eri seurasta, mukaan lukien kaksi SM-kilpailuihin valmistautuvaa ottelijaa. Heille leiri toimi kilpailuihin valmistavana viimeistelyharjoituksena. Osallistujia oli Vantaan Kampailukeskuksen lisäksi Espoon Kehähaista, Jyväskylän Jigotaista, Kuopio Fighter Clubilta, Turun Kontaktikarateseurasta, Olan Kamppailijoista ja Ringsidegymiltä.

Leiri piti sisällään neljät harjoitukset. Harjoituksissa keskityttiin ottelutekniikan ja -taktiikan lisäksi huolelliseen alkulämmittelyyn ja kehonhuoltoon, sekä psyykkisen vahvuuden tukemiseen. Leirin ohjanneet Camilla Marjamäki ja Anne Katas olivat rakentaneet harjoitukset siten, että leiriviikonloppu tuki kokonaisvaltaisesti urheilijan hyvinvointia. Ohjaajat saivatkin runsaasti kiitosta taitavasti rakennetusta kokonaisuudesta.