JPG-tiedosto

Liitolla on uusi toimihenkilö

Alisa Konovalova on aloittanut työnsä Suomen Potkunyrkkeilyliiton järjestösihteerinä. Hän kertoo hieman itsestään ja taustoistaan.

Hei, olen Alisa. Aloitin juuri työt osa-aikaisena Suomen Potkunyrkkeilyliiton työntekijänä Sporttitalossa, Valimotien toimistolla. Tittelini on järjestösihteeri eli hoidan liiton juoksevia asioita ja viestintää, hallinnoin nettisivuja ja teen kaikkia muitakin päivittäisiä liittoon, sen tapahtumiin ja jäseniin liittyviä tehtäviä. Minulla on vielä paljon opeteltavaa tässä hommassa, mutta innolla haluan tarttua uusiin haasteisiin.

Hieman itsestäni: Olen 27-vuotias. Kuten nimestänikin saattaa arvata, olen venäläistaustainen. Melkein koko ikäni olen kuitenkin asunut Suomessa ja koen itseni melko tavalliseksi helsinkiläiseksi. Olen opiskellut yliopistolla käännöstiedettä ja tällä hetkellä olen juuri valmistumassa maisteriksi. Viime vuosina olen tehnyt töitä venäjän ja suomen kielen opettajana, mutta kaikenlaista muutakin työkokemusta on kertynyt.

Potkunyrkkeilyä olen itsekin hieman ehtinyt harrastaa, tosin aloitin vasta aikuisiällä ja olen vieläkin melko noviisi. Yksi tämän vuoden tavoitteistani on ehtiä paremmin treenaamaan, sillä olen tykännyt potkunyrkkeilyn meiningistä. Lisäksi harrastan musiikkia. Soitan rumpuja ja muitakin soittimia.

Ollaan yhteyksissä!

Liittosihteeri Akseli Rouvarin vuoden määräaikainen työsopimus päättyi tällä viikolla, joten Suomen Potkunyrkkeilyliitolla on tuttuun tapaan yksi osa-aikainen työntekijä.