Espoossa ja Vaasassa leireiltiin viikonloppuna

Espoossa Espoon Kehähaiden isännöimällä alueleirillä harjoiteltiin Petteri Maunun ohjauksessa. Vaasassa Wasa 3 Rootsin isännöimän alueleirin ohjasi Teijo ”Teukka” Ukkonen.

Espoon Kehähaiden isännöimällä alueleirillä oli yhteensä 23 harjoittelijaa kahdeksasta eri seurasta. Lisäksi lauantain treenien päätteeksi pidettiin vyökokeet, joissa suoritettiin yksi vihreä ja yksi oranssi vyö. Petteri Maunun ohjaamissa harjoituksissa keskityttiin etenkin hyökkäyskulman vaihtoon, takajalan käyttöön ja etäisyyden hallintaan.

Vaasan leirille osallistui isäntäseuran lisäksi Nokian Kamppailu-urheilijoilta. Osallistujamäärää verotti länsirannikolle osunut helleaalto joka nosti salin lämmöt kattoon. Osallistujia leirillä oli yhteensä 8. Leirillä harjoiteltiin mm. vastaiskuja.