Kesän kolmas alueleiri iskettiin Iisalmessa 26.-27.7.

Helteisen viikonlopun alueleirin ohjasi moninkertainen arvokisamitalisti Teppo Laine, 2. dan. Osallistujia oli Iisalmen lisäksi myös Jyväskylästä.

Yhteensä osallistujamäärä oli 11.

Leirin ohjelma:

Ensimmäinen harjoitus oli liikkumista ja etukäden käyttöä sekä hämäyksiä erilaisilla hyökkäys ja vastahyökkäys-yhdistelmillä. Toisessa harjoituksessa keskityttiin taas vastahyökkäyksiin. Harjoitusten väliin mahtui viettämässä saunapäivää Iisalmen pelikarhujen saunalautalla.

Sunnuntain ensimmäinen harjoitus pidettiin Haukiniemen urheilukentällä, jossa tehtiin ”kuubalainen eräjuoksu” ja pelattiin rantalentopalloa. Päivän toisessa treenissä jokainen pääsi lyömään ja potkimaan välineitä Tepon ohjeistuksessa ja kaikki saivat hyviä kehityskohteita sekä positiivista palautetta onnistumisista.

Suomen Potkunyrkkeilyliitto kiittää isäntäseuraa, Teppo Lainea sekä tietenkin myös leirin osallistujia!