Syksyn alueleirit haettavissa

Suomen Potkunyrkkeilyliiton syksyn alueleirien järjestämisoikeudet ovat haettavissa. Leirien ajankohtana marraskuun loppu – joulukuun alku 2019.

Alueleirejä pyritään järjestämään eri puolille Suomea, jotta mahdollisimman monen kiinnostuneen on suhteellisen helppo osallistua jollekin niistä asuinpaikasta riippumatta. Leiri tarjoaa seuroille mahdollisuuden saada mustavöinen kokenut ohjaaja pitämään leiriä sekä vyökeita. Alueleirin isännöinnin avulla seura saa myös hyvää näkyvyyttä sekä kokemusta tapahtuman järjestämisestä.

Leirin osallistumis- ja vyökoemaksut hoidetaan digitaalisen urheilupalvelu Suomisportin kautta, joten järjestävän seuran ei tarvitse huolehtia rahaliikenteestä.

Leirien isännöinnistä kiinnostuneita seuroja pyydetään ensi tilassa ottamaan yhteyttä liiton toimistoon joko sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kickboxing.fi tai toimiston aukioloaikojen puitteissa puhelimitse numeroon 045 134 3797.

Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää ainakin esitys ajankohdasta. Liiton valmennusvaliokunta nimeää leirin ohjaajan, mutta järjestävä seura voi toki esittää toiveen ohjaajasta.