Päivitetty: Suomalaisottelijoita tulevissa kansainvälisissä turnauksissa

Viikolla 39 nähdään suomalaisedustusta peräti 3 tasokkaassa kansainvälisessä turnauksessa (WAKO K-1 Grand Prix, Nordic Open 2019, Venäjän Diamond Cup).

WAKO K-1 Grand Prix
Tsekin Prahassa 26.-28.9. iskettävään WAKO K-1 Grand Prixiin Suomesta osallistuu näillä näkymin yhteensä kuuden suomalaisottelijanottelijan joukkue:

Kickboxing Team Oulusta Lauri Suomela (-67 kg), Alireza Aholami (-60 kg), Jonne Kahma (A-60 kg), Elisa Koivupuu (-65 kg) ja Petra Hämälä (-70 kg).

Tampereen Ju-jutsukoululta matkaan lähtee Hanna-Riikka Hartikainen (-56 kg). Lisäksi Prahaan ovat lähdössä valmentajat Leif ”Lepa” Stenius (KBT) sekä Jani Ikävalko (TJJK).

World Grand Prix -turnaus toimii viimeisenä testikilpailuna Suomelalle ja Hartikaiselle, jotka edustavat Suomea potkunyrkkeilyn maailmanmestaruuskilpailuissa Sarajevossa lokakuun lopussa.

Vain K-1-ottelumuotoon keskittyvä turnaus on aiempina vuosina järjestetty nimellä European Cup, mutta 2019 se sai korkean tasonsa ja suuren ottelijamääränsä ansiosta uuden World Grand Prix -luokituksen.

Turnauksessa on mitalisteille rahapalkinnot, mikä houkuttaa paikalle paljon Itä-Euroopan kovia nimiä. Miesten keskisarjoissa onkin aiempina vuosina ollut parhaimmillaan lähes 30 ottelijaa. Ilmoittautuminen on toistaiseksi auki, joten voi olla, että muitakin suomalaisottelijoita on lähdössä

Nordic Open 2019
Nordic Open 2019 otellaan lauantaina 28.9.2019 Kööpenhaminassa Tanskassa. Suomalaisista turnaukseen osallistuvat Vantaan Kamppailukeskuksen Nina Liste K1 -65k, Mirjam Hänninen K1 -70kg, Oskari Holmberg K1 -75kg ja Aleksi Holmberg K1 -81kg, Jyväskylän Sportfightersin Marcus Södergård K1 -57kg ja Marko Ranto K1 -81kg.

Diamond Cup
Venäjän Maailman Cup eli Diamond Cup otellaan Anapassa 25.-29.9.2019. Venäjän Maailman Cup kerää maan sisältä runsaasti ottelijoita ja on varsinkin Full Contact ottelumuodossa erittäin korkeatasoinen turnaus.

Tänä vuonna Diamond Cup turnaukseen osallistuvat Järvenpään Kehäkarhujen Erika Rinne (-60kg FC), Jenna Puurunen (-65kg FC), Akseli Saurama (-71kg FC), Espoon Kehähaiden Tino Saarikangas (-67kg FC) sekä Iisalmen NHB:n Kalle Ålander (nuoret -71kg FC). RasBudon Rufus Kesti osallistuu osallistuu tatamisarjoihin Grand Champion, Point fight -63kg ja -69kg sekä Light contact -63kg ja -69kg.