Nordic Openin tuloksia

Nordic Open 2019 oteltiin lauantaina 28.9.2019 Kööpenhaminassa Tanskassa. Suomalaisista turnaukseen osallistuivat Vantaan Kamppailukeskuksen Nina Liste K1 -65k, Mirjam Hänninen K1 -70kg, Oskari Holmberg K1 -75kg ja Aleksi Holmberg K1 -81kg, Jyväskylän Sportfightersin Marcus Södergård K1 -57kg ja Marko Ranto K1 -81kg.

Sarjassa K1-81kg nähtiin suomalaisfinaali, kun Akseli Holmberg Vantaan Kamppailukeskuksesta sekä Sporfightersin Marko Ranto asettuivat vastakkain. Aleksi Holmberg ensimmäinen vastustaja tanskalainen vasuri Mads Juul Anderssen. ”Ottelu oli menossa vielä toisen erän jälkeen 2-1 vastustajalle mutta järkevällä taktiikalla saatiin käännettyä ottelu 2-1 Suomeen”, kertoi Akselin valmentaja Pasi Rantala.

Marko Ranto oli taas puhtain pisteen oli omassa välierässään kukistanut englantilaisen Daniel Jesiolkiewiczin. Suomalaisfinaalissa Rannon ja Holmbergin välillä ottelu päättyi toiseen erään vantaalaisen osuessa muutaman tarkan osuman.

Välierät

K1-81 kg Aleksi Holmberg (VKK) – Mads Juul Andressen (DEN) 2-1

K1-81kg Marko Ranto (SFJ) – Daniel Jesiolkiewicz (ENG) 3-0

Finaali

K1-81kg Aleksi Holmberg VKK -Marko Ranto (SFJ) TKO2

Aleksille kultaa, Marko hopealle

Aleksin veli Oskari Holmberg otteli K1 – 75-kiloisten sarjassa ja joutui tekemään täyden työn ottelemalla kolme ottelua yhden päivän aikana. Ensimmäinen ottelu oli Nicklas Sjuttia ja tämän ottelun Oskari vei puhtaasti 3-0. ”Välierä oli todella taitavaa ruotsalaista vastaan joka laittoi Oskarin todella koville mutta ottelu saatiin kuitenkin 2-1 voitettua. Finaalissa tuli vastaan pitkä tanskalainen joka oli päässyt oman välieränsä toisen erän keskeytyksellä nopeasti latautumaan finaalia varten. Oskarin kaksi edellistä ottelua ja varsinkin semifinaali oli vienyt suurimmat voimavarat vartalosta ja kovasta taistelusta huolimatta voitto Tanskaan”, harmitteli Pasi Rantala.

K1-75kg Oskari Holmberg (VKK) -Nicklas Sjutti (DEN) 3-0

K1-75kg Oskari Holmberg (VKK) -Navid Shamsi (SWE) 2-1

K1-75kg Oskari Holmberg (VKK) -Azian Asbjorn (DEN) 1-2

Oskarille hopeaa

Vantaan Kamppailukeskuksen Nina Listen ja Mirjam Hänninen joutuivat kumpikin tyytymään tällä kertaa pronssiin.

K1-65kg Nina Liste-Mia Nadja Gad Olsen (DEN) 3-0

K1-70kg Mirjam Hänninen-Josefine Sannels (SWE) 1-2

Sportfighters Jyväskylän K1-57kg hallitseva Suomen mestari Marcus Södergård jäi ilman otteluita.

Sarjoissa K1-57kg tai K1-60kg ei tällä kertaa muita osallistujia.