WAKO K-1 World Grand Prixin tuloksia

26.-28.9.2019 oteltiin kansainvälisesti arvostettu WAKO K-1 World Grand Prix Prahassa, Tsekissä. Turnaus keskittyy pelkästään K1 – ottelumuotoon. Suomesta turnaukseen osallistui kuusi ottelijaa. Saldona oli yksi kulta ja neljä pronssia.

Kickboxing Team Oulun Jonne Kahma voitti A-poikien alle 60 kg sarjan. Kyseessä oli Kahman ensimmäinen kansainvälinen turnaus. Onnea Jannelle!

Turnausvoittoon Kahma joutui urakoimaan kolmen ottelun verran. Ensimmäisellä kierroksella hän kukisti pistein Tsekin Daniel Homicin. Semifinaalissa tuli keskeytysvoitto myös tsekki Jan Hoffmanista ja finaalissa kaatui pistein Ukrainan Ihor Dudnyk.

Lisäksi oululaisista Lauri Suomela (M -67 kg), Alireza Aholami (M -60 kg) ja Petra Hämälä (N -70 kg) ja Tampereen Jujutsukoulun Hanna-Riikka Hartikainen (N -56 kg) iskivät kaikki pronssille. Oulun Elisa Koivupuun (N -65 kg) sijoitus oli 5.-8.

Mukana olivat myös valmentajat Leif Stenius (KBT Oulu) ja Jani Ikävalko (TJJK).