SM-kisat kamppaillaan syyskuussa Espoossa

Potkunyrkkeilyn SM-kilpailut isketään 5.-6. syyskuuta Espoossa. Suomenmestaruudet piti alunperin ratkoa jo maaliskuun lopussa, mutta kisat jouduttiin perumaan koronaviruksen takia.

SM-kisojen ottelumuotoina on K1 sekä Full Contact. Kaikkien kilpailijoiden ja huoltajien ilmoittautuminen on suoritettava tiistaihin 7.7.2020 klo 12.00 mennessä Sportdatan onlinepalveluun osoitteessa https://www.sportdata.org/kickboxing/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=854.

Urheilija voi osallistua vain yhteen sarjaan eli ei voi esimerkiksi kilpailla molemmissa ottelumuodoissa tai kahdessa painoluokassa. Sarjavalinta on sitova ja sitä voi vaihtaa 9.7. mennessä, mikäli omaan alkuperäiseen sarjaan ei ole tullut vastustajia.

SM-kisojen siirtyminen ei vaikuta ikärajojen määräytymisperusteisiin: ikäluokat määräytyvät kilpailujen alkuperäisen ajankohdan mukaisesti. Alkuperäisen ajankohdan mukaiset ilmoittautumiset pysyvät myös voimassa ellei seura käy niitä erikseen perumassa tai muuttamassa. Seurat saavat ilmoittaa uusia kilpailijoita sekä vaihtaa aiemmin ilmoittautuneiden sarjaa 7.7. klo 12 saakka.

Seurojen tulee hoitaa keskitetysti sekä ilmoittautumiset että ilmoittautumismaksut. Mikäli joku alkuperäiseen ajankohtaan ilmoittautunut ottelija ei pääse osallistumaan uutena ajankohtana, ilmoittautuminen tulee perua Sportdataan 7.7. klo 12 mennessä.