15 uutta arvostelutuomaria

Viimeisin potkunyrkkeilytuomarin peruskoulutus pidettiin lauantaina 27.6. NHB Iisalmen isännöimänä. Koulutukseen saapui tuomarikokelaita Iisalmen lisäksi Raahesta, Kokkolasta, Jyväskylästä, Ylivieskasta ja Kajaanista.

Kouluttajana toimi SPNL:n tuomarivaliokunnan jäsen Jussi Maula.

Koulutus antoi valmiudet ja pätevyyden toimia arvostelutuomarina WAKOn ja Suomen Potkunyrkkeilyliiton alaisissa kilpailuissa. Päivä piti sisällään teoriaa ja käytäntöä NHB:n tasokkaiden ottelijoiden avustamana sekä kirjallisen loppukokeen, jonka läpäisivät kaikki osallistujat.

Tervetuloa mukaan toimintaan uudet tuomarit: Olli Jokela, Anna-Mari Kovaniemi, Leena Polenov, Johanna Tolonen, Tero Virtanen, Kalle Ålander, Oskari Nikkinen, Suvi Halonen, Niko Pääkkö, John Englund, Santeri Pajunen, Jukka Väänänen, Hanna Kärkkäinen, Niko Schulman ja Mikko Hyvärinen.