Uusi seurapalvelu aukeamassa Suomisporttiin elokuussa

Seuroille räätälöity digipalvelu helpottaa seuratoiminnan arjen hoitamista. Seuroille maksuttomassa palvelussa onnistuu mm. jäsenrekisterin ja tapahtumien hallinta, jäsenviestintä sekä laskutus.

Suomisport-seurapalvelu on digitaalinen palvelu, joka helpottaa ja laaduntaa seuratoiminnan arjen hoitamista. Palvelu on rakennettu ohjaamaan seuroja toimimaan automaattisesti yhdistyslain ja GDPR-säädösten mukaisesti.

Kevään aikana palvelussa on ollut 50 pilottiseuraa, jotka ovat testanneet ominaisuuksia ja antaneet arvokasta palautetta ohjelman kehittämiseen. Elokuusta alkaen muutkin seurat voivat ottaa palvelun käyttöönsä ja viedä omat palvelunsa liikkujien taskuun ja suoraan digiaikaan!

Suomisport-seurapalvelussa on testattu jäsenluettelon hallintaa, tapahtumien järjestämistä, ryhmien hallintaa sekä maksupalvelua, joka tapahtuu sähköisesti nappia painamalla. Jatkossa laskutus vähenee radikaalisti – ei siis tarvitse lähettää esimerkiksi kausimaksujen laskuja, vaan se käy kätevästi nappia painamalla koko ryhmälle. Harrastaja voi maksaa laskun yhdellä painalluksella ja halutessaan suoraan Suomisport-mobiilisovelluksessa. Myös seurakäyttäjä voi hallinnoida ryhmiä ja hoitaa viestintää ja osallistumismerkintöjä suoraan Suomisport-mobiilisovelluksessa.

Seuralle maksuton palvelu

Suomisportin seurapalvelun käyttöönotto ei maksa seuralle mitään. Ei kuukausi- eikä vuosimaksuja – ei siis taloudellista riskiä vaan päinvastoin. Maksupalvelu varmistaa, että seura saa maksujen rahat tilille ilman perintää. Harrastajille tulee maksuihin 1,35 euron palvelumaksu, joka mahdollistaa palvelun ylläpidon ja kehittämisen.

Digitaalinen urheiluseura ja Suomisport seurapalvelu -webinaarit

Mikäli haluat tutustua seurapalveluun tarkemmin, ilmoittaudu mukaan johonkin elokuussa olevista Digitaalinen urheiluseura ja Suomisport seurapalvelu -webinaareista:

To 13.8. klo 14-15.30
Ti 18.8. klo 15-16.30
Ma 24.8. klo 17-18.30

Ilmoittautumiset webinaareihin ja lisätietoa seurapalvelusta löydät Olympiakomitean sivuilta >>>