Maunu ja Stenius ohjaavat liiton kesäleirin

Petteri Maunu ja Leif Stenius ohjaavat kesän suurleirin Hämeenlinnassa 22.-23. elokuuta.

Kesäleiri on perinteinen potkunyrkkeilijöiden kesän kohokohta ja leiri järjestetään tänä vuonna tuttuun tapaan Hämeenlinnassa. Koronapandemian myötä leirillä turvaudutaan tällä kertaa kotimaisiin huippuohjaajiin, kun harjoituksien ohjaamisesta vastaavat Petteri Maunu ja Leif Stenius. Sekä Espoon Maunu että Oulun Stenius ovat erittäin kokeneita valmentajia ja ovat tottuneet ohjaamaan harjoituksia kaiken tasoisille urheilijoille aina vasta-alkajista kansainvälisen tason huippuottelijoihin saakka.

Kesäleirillä järjestetään myös sinisen, ruskean ja mustan vyön kokeita. Mustan vyön kokeeseen tulee lähettää vapaamuotoiset anomukset 10.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kickboxing.fi. Anomuksesta tulee ilmetä hakijan kaikki keskeiset potkunyrkkeilymeriitit ja mukana tulee olla myös liiton hyväksymän mustavöisen henkilön suositus.

Ilmoittautumiset ja maksaminen Suomisportissa > > >

Liitteet