Kilpailuopas päivitetty ja syyskauden hygieniaohjeistus julkaistu

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on päivittänyt kilpailuopasta sekä julkaissut potkunyrkkeilykilpailujen hygieniaohjeistuksen syyskaudelle 2020..

Nyt julkaistu hygieniaohjeistus on voimassa kaikissa Suomen Potkunyrkkeilyliiton alaisissa kilpailuissa tämän vuoden loppuun saakka. Kaikkien kilpailuihin osallistuvien tulee tutustua huolellisesti ohjeeseen sekä toimia vastuullisesti kilpailutapahtumissa. Ohjeessa on kaikkiaan 17 erillistä kohtaa ja kohdan 8 mukaisesti kehäalueella kasvomaskien käyttö on pakollista kaikille muille kuin kilpailijoille heidän omien ottelujensa aikana sekä välittömästi niitä ennen ja jälkeen. Jokaisen tulee huolehtia omista suojavälineistään.

Kilpailuoppaaseen on täsmennetty menettely mahdollisten seuravaihdosten osalta (luku 15).

Potkunyrkkeilykilpailujen hygieniaohjeistus (PDF)

Kilpailuopas päivitetty 19.7.2020 (PDF)