Oulun VOK1-koulutukseen ilmoittautuminen päättyy su 6.9.

12-13.9. Oulussa pidettävään 1. tason ohjaajakoulutukseen on aikaa ilmoittautua vielä tämä viikko. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 10.

Potkunyrkkeilyn 1. tason ohjaajakoulutus (VOK I) käsittää 12.-13.9. pidettävän lähijakson lisäksi lähijaksoa edeltävät ennakkotehtävät sekä lähijakson jälkeisen etätehtävänä suoritettavan näyttötunnin. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet yksittäisen potkunyrkkeilyharjoituksen onnistuneeseen läpivientiin.

Koulutuspäivien aikataulu:
la 12.9 klo 9-18 ja su 13.9 klo 10-16

Kouluttaja:
Juha Saurama

Hinta:
130 euroa per osallistuja

Lisätiedot ja ilmoittautumien:
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Suomisportissa >>>

Ilmoittautuminen edellyttää voimassa olevan Suomen Potkunyrkkeilyliiton lajilisenssin, ja osallistujan seuran tulee olla hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle. Ilmoittautumisaika päättyy su 6.9.2020.

Tervetuloa mukaan!