Viikonloppuna alueleireiltiin Jyväskylässä

Viikonloppuna 12.-13.9. pidettiin alueleiri Jyväskylän Jigotain kotiluolassa Kuokkalan Graniitissa.

Alueleirille oli ilmoittautunut 35 harrastajaa Jyväskylästä, Kuopiosta ja Hämeenlinnasta. Leirin ohjasi Hämeenlinnan Kushin-kanin Jukka Mikkonen (2.dan). Leirin teemana oli vastahyökkäykset sekä hyökkäykset eri kulmista. Viimeinen 1,5 tuntia tehtiin teeman mukaisia tekniikoita ja kombinaatioita pistareihin ja bädeihin. Leirillä pidettiin myös keltaisen vyön vyökokeet.

JKB:n perinteisillä leirikaakaoilla vietettiin yhteistä iltaa jutellen ja toisiin tutustuen.

Leirillä noudatettiin valtakunnallisia suosituksia liikuntatapahtumien järjestämisestä. Käsihygieniasta huolehdittiin desinfioimalla kädet aina ennen ja jälkeen harjoituksen, pariharjoittelu tehtiin aina saman parin kanssa ja harjoitustila oli valittu siten, että tilaa oli riittävästi etäisyyksien pitämiseen.

Kiitokset isäntäseuralle, vetäjälle ja leiriläisille upeasta leiristä!