Potkunyrkkeilyliiton uudistuneet verkkosivut

Liiton verkkosivut ovat päivittyneet uudelle alustalle ja saaneet samalla nykyaikaisemman ilmeen.

Sivujen sisältö on pysynyt suurilta osin samana, mutta sivujen rakenteen suunnittelussa on pyritty siihen, että sekä harrastajat että seurakäyttäjät löytäisivät tarvitsemansa tiedot mahdollisimman vaivattomasti. Säännöt, oppaat ja muut tärkeät asiakirjat löytyvät edelleen kootusti sivujen materiaalipankista.

Sivustolle kirjautuminen ja kisailmoittautumiset

Merkittävin toiminnallinen muutos liittyy siihen, että liiton sivuille voi nyt luoda käyttäjätunnuksen. Tunnusta tarvitaan jatkossa kilpailuilmoittautumisten tekemiseen. Ilmoittautumiset hoidetaan jatkossakin kilpailuoppaan mukaisesti kootusti seuroittain, joten kirjautumistarve koskee vain seurojen valmentajia.

Tutustu sivuihin ja anna palautetta

Uudet sivut löytyvät vanhasta tutusta osoitteesta: www.kickboxing.fi
Mikäli löydätte korjaustarpeita tai haluatte antaa palautetta, laitattehan viestiä sivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse: toimisto@kickboxing.fi.