Olympiakomitean vuoden 2020 seurapalkinnot haettavissa

Urheiluseurat tekevät merkittävää valtakunnallista työtä harrastustoiminnan ja -mahdollisuuksien edistämiseksi. Seurapalkintojen avulla Suomen Olympiakomitea haluaa kannustaa urheiluseuroja ja nostaa esiin seurojen merkittävää jokapäiväistä työtä. Seurat voivat hakea Vuoden Tähtiseura ja Fiksu seura -palkintoja 20.10.2020 asti.

Vuoden Tähtiseura

Vuoden Tähtiseura -hakuun voivat osallistua Tähtiseurojen lisäksi seurat, jotka ovat matkalla Tähtiseuraksi. Tänä vuonna palkintoluokkia on kaksi:

  1. Vuoden lasten ja nuorten Tähtiseura. Voittajaseura palkitaan 5 000 euron arvoisella lasten ja nuorten Vuoden Tähtiseura -palkinnolla ja lisäksi 14 muuta seuraa palkitaan 1 000 euron alueellisilla kannustuspalkinnoilla. Yhteistyökumppanina ja palkinnon lahjoittajana on Gasum.
  2. Vuoden aikuisliikunnan Tähtiseura. Voittajaseura palkintaan 3000 euron arvoisella Vuoden Tähtiseura-palkinolla.

Fiksu seura -palkinto

Fiksu seura -palkinnolla palkitaan seura, joka on ottanut käyttöön ympäristön kannalta fiksuja toimintatapoja. Toimintatavat voivat liittyä esim. liikenteeseen, tapahtumiin, ravintoon, välineisiin tai viestintään. Paras toimintatapa palkitaan 2 000 euron palkinnolla. Palkintoa voivat hakea kaikki urheiluseurat.

 

Seurapalkintojen hakuaika on voimassa 28.9.-20.10. Lue lisää hausta Olympiakomitean sivuilta >>>