Suomisportin seurapalvelu on nyt avoinna kaikille seuroille

Seurapalvelu on seuroille maksuton palvelu, joka tarjoaa monipuoliset ominaisuudet koko seuratoiminnan arjen pyörittämiseen. Palvelun tarjoaa Olympiakomitea.

Mikä Suomisport Seurapalvelu on?

Suomisport Seurapalvelu on urheiluväen oma digitaalinen palvelu, joka on kehitetty helpottamaan seurojen arkea. Palvelun avulla seura hallinnoi ryhmiä ja seurajäsenyyksiä, myy tapahtumia ja kursseja sekä paljon muuta. Palvelu toimii myös apissa: niin liikkujien kuin seuran toimihenkilöiden arki on taskussa.

Suomisport Seurapalvelun avulla seura ohjataan toimimaan tietosuoja- ja yhdistyslain mukaan ja sen käyttöönotto on riskitön valinta seuralle. Palvelussa ei ole kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja, ei sitoutumista tai määräaikaisia sopimuksia.

Harrastajat käyttävät Seurapalvelun toimintoja samalla Suomisportin Sporttitilillä, jota ovat tottuneet käyttämään esimerkiksi lajilisenssin hankintaan ja liiton tapahtumiin ilmoittautumiseen. Suomisport-palvelu on siis suurelle osalle harrastajista jo entuudestaan tuttu.

Tutustu seurapalveluun ja ilmoittaudu halutessasi maksuttomiin esittely- ja perehdytyswebinaareihin Seurapalvelun nettisivuilla >>