Syksyn alueleirit seurojen haettavissa

Suomen Potkunyrkkeilyliiton syksyn alueleirien järjestämisoikeudet ovat seurojen haettavissa. Leirien ajankohtana on marras-joulukuu 2020.

Alueleirejä pyritään järjestämään eri puolille Suomea, jotta mahdollisimman monen kiinnostuneen on suhteellisen helppo osallistua jollekin niistä asuinpaikasta riippumatta. Leiri tarjoaa seuroille mahdollisuuden saada mustavöinen kokenut ohjaaja pitämään leiriä sekä vyökeita. Alueleirin isännöinnin avulla seura saa myös hyvää näkyvyyttä sekä kokemusta tapahtuman järjestämisestä.

Leirin osallistumis- ja vyökoemaksut hoidetaan digitaalisen urheilupalvelu Suomisportin kautta, joten järjestävän seuran ei tarvitse huolehtia rahaliikenteestä.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen toimisto@kickboxing.fi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää ehdotus ajankohdasta. Liiton valmennusvaliokunta nimeää leirin ohjaajan, mutta järjestävä seura voi esittää toiveen ohjaajasta.