Seuratoiminnan kehittämistuki 2021 -­haku auennut

Seuratoiminnan kehittämistuen haku vuodelle 2021 on avattu urheiluseuroille. Tuen päätavoitteena on tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä edistää organisoidun liikunnan monipuolisuutta Suomessa. Vuoden 2021 seuratoiminnan kehittämistuen haku avautui Suomisportissa tänään. Tukea on mahdollista hakea 18.12.2020 asti.

Seuratuen keskiössä on lasten ja nuorten organisoidun liikunta- ja harrastustoiminnan monipuolisen tarjonnan lisääminen ja kehittäminen sekä erityisesti matalan harrastuskynnyksen toiminta. Vuonna 2021 seuratukea jaetaan myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastamisen tukemiseen.

Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

  • Seuratoiminnan kehittämistukea on hankkeelle haettavissa 2 500 eurosta aina 25 000 euroon.
  • Seuran hankkeet voivat pituudeltaan olla joko 1- tai 2-vuotisia. Mikäli seuran hankkeen kesto on kaksi vuotta, haetaan nyt tukea ensimmäiselle vuodelle.
  • Avustuksen tulee olla aina osa hankkeen kokonaisrahoitusta – avustus ei siis voi kattaa kaikkia kuluja. Omarahoituksen osuus tulee olla 25 %

Lisätietoja ja hakuohjeet