Syyskokouksessa vahvistettiin liiton uudet toimintasäännöt ja päivitettiin graduointioikeuksia

Suomen Potkunyrkkeilyliiton syyskokous pidettiin tänään hybridikokouksena siten, että osa kokousedustajista osallistui kokoukseen paikan päällä ja osa etänä.  Syyskokouksessa valittiin Pirkka Suksi, Timo Livistö ja Leif Stenius uusille kaksivuotiskausille liiton hallitukseen. Kurpitovaliokuntaan valittiin vuodelle 2021 Kimmo Ojanpää, Jann Ranta ja Jussi Markkanen. Lisäksi syyskokous hyväksyi liiton toimintasuunnitelman, talousarvion ja kurinpitomääräykset ensi vuodelle. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan ja niiden eräpäivä on 31.1.2021. Kokouksessa hyväksyttiin myös hallituksen esittämät muutokset liiton toimintasääntöihin.

Syyskokouksen yhteydessä Danklubissa pidettiin graduointikoulutus, jossa kahdeksan mustavöistä päivittivät vyökokeiden pito-oikeudensa kahdeksi vuodeksi. Koulutuksessa käytiin vyökoesäännöt läpi ja perehdyttiin erityisesti viimesimpiin vyökoesääntöjen päivityksiin.

Graduointioikeutensa päivittivät 31.12.2022 saakka:

 • Kuronen Juha
 • Lawrence Korede
 • Lehtinen Jyri
 • Livistö Timo
 • Markkanen Jussi
 • Maunu Petteri
 • Mikkonen Jukka
 • Pereira Delcio
 • Ojanpää Kimmo
 • Ranta Jann
 • Rantala Pasi
 • Saurama Juha
 • Seifulla Shamil
 • Tomann Sami