Päivityksiä liiton oppaisiin ja sääntöihin

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus vahvisti 24.1. kokouksessaan päivitykset liiton kilpailuoppaaseen, kilpailujen järjestäjän oppaaseen sekä tuomaritoiminnan sääntöihin.

  • Kilpailuoppaassa on huomioitu etenkin WAKOn uusien ottelusääntöjen tuomia asioita sekä pelisääntöjä potkunyrkkeilykilpailujen ulkopuolella tapahtuvien tyrmäysten osalta.
  • Kilpailujen järjestäjän oppaaseen on sanamuotojen tarkistuksen lisäksi esimerkiksi täsmennetty, että kilpailujen järjestäjän vastuulla on varmistaa kilpailujen päätuomari liiton tuomarivaliokunnalta viimeistään kuukautta ennen kilpailuja. Kilpailuluvat tulee jatkossa hakea liiton nettisivuilta löytyvää lomaketta käyttäen. Lomake tullaan ottamaan käyttöön ensi tilassa.
  • Tuomaritoiminnan sääntöihin on kirjattu tarkennuksia puolueettomuuden ja jääviyden osalta. Tarkennusten tarkoituksena on varmistaa, että puolueettomuus ei objektiivisesti ajatellen ole saattanut vaarantua.

Päivitetyt materiaalit löytyvät nyt liiton materiaalipankista >>