Tietoisku seuratoiminnan digitalisaatiosta ja Suomisportin Seurapalvelusta

Suomisport järjestää seuraavan digitietoisku-webinaarin keskiviikkona 17.3. klo 14-15.

Digitalisaatio muuttaa myös seuratoimintaa. Suomisportin tarjoama digitietoisku antaa eväitä pohtia seuranne tulevaisuutta ja mihin haasteisiin yhdistystoiminnan niin hyvän hallinnon kuin digitalisaation näkökulmasta tulee vastata. Yhtenä ratkaisuna seuratoiminnan digiloikan ottamiseen on Suomisport Seurapalvelu. Webinaarissa käydään läpi yleisellä tasolla, miten Suomisport Seurapalvelun avulla voidaan toteuttaa digiloikka seurassanne.

Kohderyhmä: Esittely on suunnattu seuran johtavassa asemassa toimiville henkilöille ja myös muille seuratoimijoille, joita digitalisaatio ja toiminnan helpottaminen kiinnostaa. Esittelyä suositellaan myös Seurapalvelun nykyisille tai tuleville pääkäyttäjille.

Ilmoittautuminen digitietoiskuun 17.3. klo 11 mennessä Suomisportissa  >>