KAMPPAILULAJIEN SEURAWEBINAARI 2

Seurawebinaareissa on tarjolla  työkaluja seuratoiminnan kehittämiseen. Toinen webinaari pidetään tiistaina 28.9. klo 18.00-19.30. Sen aiheena on Urheilijan ja harrastajan polku.

Nyrkkeilyliitolle suunnatut seurawebinaarit on nyt avattu muillekin kamppailulajeille. Toisessa seurawebinaarissa käydään läpi monipuolista ja liikuntasuositusten mukaista liikkumista. Asiantuntija-alustuksen lisäksi pohditaan, miten eri ikäryhmien toimintaa voisi järjestää kamppailuseuroissa. Webinaarissa jaetaan hyviä ideoita ja keskustellaan erilaisista mahdollisuuksista huomioida eri kohderyhmät toiminnassa. Yhteisen keskustelun kautta osallistujat saavat omaan seuraan mallin, jonka kautta voi kuvata urheilijan ja liikkujan polkua eli harrastamisen mahdollisuuksia seurassa. Tämä auttaa selkiyttämään seuran toimintaa ja viestimään siitä mahdollisille uusille harrastajille!

Webinaariin osallistuminen maksaa 10€/seura. Yhdestä seurasta voi osallistua korkeintaan viisi henkilöä. Seurasta yksi henkilö tekee ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen päättyy 23.9.2021. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Seuran yhteyshenkilö voi jakaa linkin viidelle osallistujalle. Kouluttajana toimii Sanna Erdogan.

Ilmoittautuminen Suomisportissa