Petteri Maunu jatkaa potkunyrkkeilyliiton johdossa

Syyskokouksessa vahvistettiin liiton uudet toimintasäännöt ja päivitettiin graduointioikeuksia. 

Suomen Potkunyrkkeilyliiton syyskokous pidettiin 20.11.2021 Espoossa hybridikokouksena siten, että osa kokousedustajista osallistui kokoukseen paikan päällä ja osa etänä.  Syyskokouksessa valittiin uusille kaksivuotiskausille liiton hallitukseen puheenjohtajaksi Petteri Maunu, varapuheenjohtajaksi Sandra Roos ja jäseneksi Pasi Rantala. Kurinpitovaliokuntaan valittiin kaksivuotiskaudeksi puheenjohtajaksi Kimmo Ojanpää sekä jäseniksi Jann Ranta ja Jussi Markkanen. Lisäksi syyskokous hyväksyi liiton toimintasuunnitelman, talousarvion ja kurinpitomääräykset ensi vuodelle. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan ja niiden eräpäivä on 20.1.2022. Kokouksessa hyväksyttiin myös hallituksen esittämät muutokset liiton toimintasääntöihin.

Syyskokouksen yhteydessä Danklubissa pidettiin graduointikoulutus, jossa 12 mustavöistä päivitti vyökokeiden pito-oikeutensa kahdeksi vuodeksi. Koulutuksessa käytiin vyökoesäännöt läpi ja perehdyttiin erityisesti viimeisimpiin vyökoesääntöjen päivityksiin.

Graduointioikeutensa päivittivät 31.12.2023 saakka:

Laine Teppo
Lindroos Conny
Livistö Timo
Luokkala Pasi
Lähteenpää Mikko
Markkanen Jussi
Maunu Petteri
Nurmi Pertti
Ranta Jann
Riekkola Anna-Leena
Sivén Teemu
Ukkonen Teijo