Graniitin kivoimmat -peruskurssi Jyväskylässä

Jyväskylän Jigotai JKB järjesti 10.-11.12. syksyn peruskurssien päätteeksi leirin, joka tällä kertaa sai nimensä JKB:n junnuporukan mukaan: ”Graniitin Kivoimmat”.

Leirin vetäjinä toimivat JKB:n Marko Saarinen sekä Tuusula Fighter Clubin Teemu Sivén (1.dan). Teemu veti lauantaina kahden  harjoituksen välissä myös vyökokeen, jonka jälkeen JKB:n 42 peruskurssilaista sai oikeuden keltaisen vyön pitämiseen.

– Harjoituksissa yhdisteltiin monipuolisesti koukkuja ja polvitekniikoita sekä opeteltiin peruskurssilaisille täysin uusia tekniikoita, ”kikkapotkuja” kuten kirvespotkua, takakierto- ja takasivupotkuja yhdistellen. Teemu totesi lopuksi peruskurssilaisten suoriutuneen erinomaisesti, niin vyökokeessa kuin uusien erikoispotkujenkin suorittamisesta, kertoo Jigotai Kickboxingin Marko Saarinen.

Leirillä kävi kaikkiaan 57 JKB:n 109:stä potkunyrkkeilylisenssin haltiasta.

Kuvat:  Marko Saarinen