Takaisin normaaliin harjoitteluun

Hallitus päätti neuvottelussaan aloittaa koronarajoitusten ja suositusten asteittaisen  purkamisen. Hallitus suosittelee, että kaikki kulttuuri-, urheilu- ja tapahtuma-alan yleisötilaisuuksia sekä harrastustoimintaa koskevat kokoontumismäärä- ja asiakaspaikkarajoitukset purettaisiin kokonaan 14. helmikuuta alkaen. Liikunta-, harrastus- ja virkistystilat avattiin jo tämän kuun alussa.

Rajoitusten purkaminen tarkoittaa sitä, että  harjoituksia, kilpailuita ja leirejä voi 14. helmikuuta lähtien  pitää normaalisti, terveysturvallisuus huomioiden. Tässä on kuitenkin alueellisia eroja, jotka voi tarkistaa oman alueen Aluehallintovirastosta:

Monet seurat pitävät kevään aikana potkunyrkkeilyn peruskursseja. Seurat ilmoittavat niistä omissa some-kanavissaan sekä verkkosivuillaan. Jos uusi ja monipuolinen laji kiinnostaa, löydät oman alueesi potkunyrkkeilyseurat >>täältä.

Suomen Potkunyrkkeilyliitto toivottaa kaikille urheilun täyteistä alkukevättä ja hyviä hetkiä potkunyrkkeilyn parissa!