Graniitin Kovimmat -tapahtumaan otetaan yleisöä

Jyväskylässä kilpaillaan helmikuun viimeisenä viikonloppuna. Perinteinen kotimaisen kilpailukauden käynnistäjä toivoo tänäkin vuonna paikalle salintäydeltä kamppailu-urheilun ystäviä.

Ensimmäinen rajoitusten purun jälkeinen kotimainen potkunyrkkeilykilpailu, Graniitin Kovimmat, pidetään 26.2. Jyväskylässä. Tapahtumaan voidaan ottaa yleisöä. Järjestävän seuran Marko Saarinen iloitsee tilanteesta ja siitä, että seuran toimintaa päästään jatkamaan.

– Samalla pääsemme heti myös kisatunnelmaan. Graniitin Kovimmat – kilpailu on jo useiden vuosien ajan käynnistänyt kevään kotimaisen kilpailukauden. Kisoissa on ollut runsas osanotto niin ottelijoiden, osallistuvien seurojen kuin yleisönkin osalta. JKB:n pieneen ja tunnelmalliseen kotiluolaan on saatu rakennettua katsomopaikat noin sadalle henkilölle, ja sali onkin ollut aina täynnä innokkaita kannattajia osallistuvista seuroista ja paikallisista kehä-ja kamppailulajipiireistä, Saarinen toteaa.

Vuosi on ollut hyvä

Hän kertoo, että Jyväskylässä ollaan eletty  koronakuplassa pian kahden kuukauden ajan, ja aikuisten harrastustoiminta on ollut pääosin täysin keskeytetty. Viime vuosi  oli koronasta huolimatta seuran paras vuosi, niin kilpailullisesti  kuin kasvaneen jäsenmääränkin suhteen.

– Nyt vähän jännittää, saadaanko väki heti palaamaan salille, ja vielä ensimmäisenä innostumaan mukaan kisojen järjestelyihin. Toivomme  kisoihin runsasta osanottoa, paljon hyviä ja tasaisia matseja sekä iloista mieltä ja pilkettä silmäkulmaan niin katsomoon kuin sinne kehäneliöönkin. Huomioidaan kaikki järjestäjien ohjeistus kisojen turvalliseen läpiviemiseen sekä kunnioitetaan ja annetaan työrauha tuomareille ja toimitsijoille. Tervetuloa Jyväskylään, Saarinen toivottelee.

Ottelut alkavat kello 13.00. Vapaaehtoinen pääsymaksu katsojille on 5 euroa. Maskien käytössä ja muissa terveysturvallisuuteen liittyvissä asioissa noudatetaan kilpailupäivän virallisia suosituksia.

Aikainen ilmoittautuminen suotavaa

Graniitin Kovimmat otellaan 26.2.  Ottelijoiden ilmoittautumiset tehdään viimeistään sunnuntaina 20.2. klo 24.00 liiton sivujen kautta>>>

Otteluparit sovitaan etukäteen, joten aikainen ilmoittautuminen on suotavaa.