Kaksi suomalaista hopealle Karlovac Openissa

Kroatian Karlovacissa oteltiin 11.-13.2. Karlovac Open European Cup. Suomesta osallistui kaikkiaan seitsemän ottelijaa, kun viisi kilpaili kehälajeissa ja kaksi kamppaili tatamilla.

Hopealle heistä ylsi kaksi. Jyväskylän Jigotain Elsa Närhi selvitti tiensä K1 -52 kg finaaliin, mutta joutui kultakamppailussa myöntämään Tšekin Klara Strnadovan paremmaksi pistein 3-0. Espoon Kehähaiden Tatu Maunu sai sarjan FC -63,5 kg finaalissa vastaansa Tšekin Lukas Baresin. Bares voitti finaalin hajaäänin 2-1.

Jyväskylän Jigotain Katja Pöyhönen oli sarjassa K1 -60 kg kolmas. GB Gymin Noora al-Saffu (K1 -52 kg) sijoittui viidenneksi, samoin kuin Järvenpään Kehäkarhujen Jaakko Haanpää (LK-75 kg).

Kickboxing Teamin nuoret oululaisottelijat Pyotr Frolov  ja Maxim Frolov  ahkeroivat useammassa sarjassa ja kilpailivat sekä Karlovac Openissa että sen yhteydessä järjestetyssä aloittelijoiden International Tournament Karlovac Openissa.

Frolov Maxim
PF (OC) -47 Kg, sijoitus 9.
PF (OC) -52 Kg, sijoitus 9.
LC (OC) -47 Kg, sijoitus 5.

Frolov Pyotr
PF (YC) -37 kg, sijoitus 17.
LC (YC) -37 kg, sijoitus 5.
KL (YC) -37 kg, sijoitus 5.

International Tournament Karlovac Open

Frolov Maxim
KL (OC) -47 kg KULTAA
PF (OC) -47 kg, PRONSSIA
LC (OC) -57 kg , sijoitus 5.

Frolov Pyotr
PF (YC) -37 kg, sijoitus 5.
LC (YC) -37 kg,  sijoitus 5.
KL (YC) -37 kg, sijoitus 5.

– Tällä kertaa Karlovac Open European Cupista ei tullut Suomeen yhtään sarjavoittoa, mutta ottelijat saivat kattavasti hyvää kokemusta, sillä turnaus oli hyvätasoinen, kertoo liiton puheenjohtaja ja Espoon Kehähaiden valmentaja Petteri Maunu.

Kaikki tulokset löytyvät Sportdatasta > > >

Kuvassa Jaakko Haanpää ottelussaan Puolan Dawid Rozakia vastaan. Kuva: Tatu Maunu