VOK3 onnistuneesti päätökseen

Lauantaina 19.2. Iisalmen Matti Kokkonen, Tuusulan Teemu Sivén sekä Mäntsälän Korede Lawrence saivat päätökseen yli vuoden kestäneen VOK3-valmentajakoulutuksen. VOK3 on korkein lajiliittotasolla suorittu valmentajakoulutus.

Viimeisellä lähijaksolla esiteltiin VOK3 koulutuksen päättötyöt eli lajianalyysit. Käytännön harjoituksena harjoiteltiin potkunyrkkeilijän otteluun valmistautuminen ja ottelun aikana kulmamiehen työskentelyä. Kouluttajana toimi Juha Saurama.

– Todella laadukkaat lajianalyysit ja hyvää kulmamiehen työskentelyä. Lisäksi ammattilaisten maailman- ja euroopanmestari  Akseli Saurama  antoi palautteen valmentajille otteluun valmistautumisesta sekä kulmatyöskentelystä, kertoo kouluttaja Juha Saurama.

Onnittelut valmistuneille hienosta puserruksesta!