W3R FIGHT 5 -tapahtumaan pari viikkoa

Vaasassa järjestetään 12.3. W3R FIGHT 5 -tapahtuma. Kyseessä on otteluilta, jossa tarjolla on potkunyrkkeilyn ohella myös nyrkkeilyotteluita.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä potkunyrkkeilyseura W3R ja nyrkkeilyseura WBC.

W3R:n puheenjohtaja ja päävalmentaja Pirkka Suksi odottaa innolla tulevaa tapahtumaa ja iloitsee siitä, että kaksi seuraa sai tapahtuman sujahtamaan kivuttomasti molempien kisakalenteriin.
– On tosi mukavaa päästä taas kilpailemaan, vielä kun kotikehän urheilijoille kisamatka on lyhyt. Meillä on hyvät fasiliteetit, joista kiitos Wasamovelle. Oma kehä on jo aiemmassa tapahtumassa todettu hyvin toimivaksi.

Suksi uskoo, että yhteistyöllä saadaan taas aikaiseksi onnistunut tapahtuma.
– Viimeksi se jo nähtiin, että kaikki tekivät yhdessä vähän enemmän, kuin mitä oma tontti olisi edellyttänyt. Oli myös hienoa huomata, miten yleisössä nyrkkeilyn ystävät seurasivat kiinnostuneina potkunyrkkeilyotteluita ja sama toisin päin. Uskon, että tällaisilla tapahtumilla saadaan lajien parissa olevat ihmiset katsomaan sitä toista lajia hieman avarakatseisemmin.

Suksi odottaa vauhdikasta ottelupäivää, jossa nähdään hyviä ja tasaisia otteluita. Omassa joukkueessa ottelee kuusi potkunyrkkeilijää, joista neljä on naista.
– Itse olen erityisen iloinen siitä, että mukana joukkueessamme on myös kaksi junioria. On hienoa, että olemme saaneet nämä juniorit kehittymään siihen pisteeseen, että heitä voi viedä kilpailuihin ja he uskaltavat sinne lähteä.

Tarkat aikataulut, säännöt ja muut tiedot sekä ottelijoiden ilmoittaminen tästä linkistä > > >

Tapahtuma Facebookissa > > >

Kuva W3R Fight 4 -tapahtumasta. Kuva: Juha Lahti (@sporttimuistot)