Kesän alueleirit seurojen haettavissa

Tulevan kesän alueleirit ovat nyt seurojen haettavissa.

Alueleirejä pyritään aiempien leirien tapaan järjestämään eri puolille Suomea, jotta mahdollisimman monen kiinnostuneen on suhteellisen helppo osallistua jollekin niistä asuinpaikasta riippumatta. Leiri itsessään tarjoaa seuroille mahdollisuuden saada mustavöinen kokenut ohjaaja kustannustehokkaasti pitämään leiriä sekä vyökeita. Alueleirin isännöinnin avulla seura saa myös hyvää näkyvyyttä sekä kokemusta tapahtuman järjestämisestä.

Leirin ilmoittautumiset sekä osanotto- ja vyökoemaksut hoidetaan digitaalisen urheilupalvelun Suomisportin kautta, joten järjestävän seuran ei tarvitse huolehtia rahaliikenteestä.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen toimisto@kickboxing.fi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.