Kevätkokouksessa tehtiin yksi sääntömuutos

Suomen Potkunyrkkeilyliiton kevätkokous pidettiin sunnuntaina 24.4. hybridinä siten, että osa seurojen edustajista osallistui kokoukseen paikan päällä Espoossa ja osa edustajista osallistui kokoukseen Teamsin kautta etäyhteydellä.

Kokouksessa esitettiin hallituksen kertomus liiton toiminnasta kalenterivuodelta 2021 sekä esitettiin tilit ja tilintarkastajien lausunto vuosikertomuksen ja tilien johdosta. Kokous päätti vahvistaa tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden hallitukselle.

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin liiton toimintasuunnitelman mukainen sääntömuutos etäosallistumisen mahdollistamiseksi liiton varsinaisissa kokouksissa myös voimassa olevan poikkeuslain jälkeen.

Kevätkokouksen yhteydessä pidettiin myös mustavöisten danklubi, jossa käytiin läpi etenkin viime vuosien päivityksiä vyökoesääntöihin sekä keskusteltiin junioritoiminnan kehittämisestä. Vyökokeiden pito-oikeutensa päivittivät 30.6.2024 saakka:

  • Petteri Maunu
  • Korede Lawrence
  • Keide Nordberg
  • Kimmo Ojanpää
  • Pasi Rantala