Jyväskylässä pidetään VOK1-koulutusviikonloppu kesäkuussa

Jyväskylässä pidetään 11.-12.6. potkunyrkkeilyn 1. tason ohjaajakoulutus (VOK I).

Koulutus käsittää lähijakson lisäksi lähijaksoa edeltävät ennakkotehtävät sekä lähijakson jälkeisen etätehtävänä suoritettavan näyttötunnin. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet yksittäisen potkunyrkkeilyharjoituksen onnistuneeseen läpivientiin.

Kouluttajana toimii Juha Saurama.  Koulutuksen hinta on 130 euroa. Ilmoittautuminen ja maksaminen tehdään Suomisportissa, jossa ilmoittautuminen on nyt auki. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Osallistujalla pitää  olla lajipassi sekä voimassaoleva lisenssi, ja seuran tulee olla hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle.

Koulutuspaikkana toimii Kuokkalan Graniitin neuvotteluhuone ja nyrkkeilytila osoitteessa Pohjanlahdentie 12, Jyväskylä.  Koulutuspäivien aikataulu:  lauantai klo 9.00-19.00 ja sunnuntai klo 10.00-15.00.

Majoituksen voi varata esimerkiksi Greenstar Jyväskylästä, Hotel Scandicista tai Hotel Sokoksesta.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista >>>