Top Ten Cup siirtyy syksyyn

Tulevalle viikonlopulle suunniteltu Top Ten Cup siirtyy syksyyn.

Uusi ajankohta on lauantai 24.9.2022.

PAIKKA

Kaukajärven vapaa-aikakeskus, Käätykatu 8,  Tampere

AIKATAULU
La 24.9.2022
07.00 – 09.00 Punnitus kilpailupaikalla
09.00 – 10.00 Otteluparien arvonta ja ottelujärjestyksen laatiminen
10.00 – 10.45 Tuomaripalaveri ja valmentajainfo
11.00 – Ottelut alkavat

PAINOSARJAT, SÄÄNNÖT JA IKÄLUOKAT
Suomen Potkunyrkkeilyliiton sekä WAKOn viralliset Kick Light ja Light Contact -säännöt, painosarjat ja kaikki ikäluokat sekä Point Fighting -ottelumuodon sarja 7-9 v tytöille ja pojille.

OSALLISTUMISMAKSU
20€/sarja

Sama ottelija voi osallistua yhtä paino- ja ikäluokkaa ylempään sarjaan sekä eri ottelumuotoihin. Osallistumismaksu maksetaan ennakkoon tilille NORDEA FI03 1032 3000 5400 17. Viestikenttään teksti: ”topten cup 5 osallistumismaksu” sekä montako osallistumista on maksettu ja  osallistujien koko nimet ja sarjat (kuitti maksusta esitettävä punnituksen yhteydessä). Osallistumismaksun voi myös maksaa punnituksen yhteydessä käteisellä/kortilla.

ILMOITTAUTUMINEN
Sportdatan >>>  kautta

Ottelijoiden ilmoittautuminen päättyy tiistaina 20.9.2022 klo 23.59, jonka jälkeen ajallaan ilmoittautuneet ottelijat voivat sääntöjen mukaan vielä tehdä muutoksia tai lisäyksiä järjestäjän kautta. Nämä muutokset on tehtävä viimeistään torstaina 22.9. klo 12.00 mennessä sähköpostilla info(at)toptencup.fi.

HUOM! Punnituksen yhteydessä ei enää ilmoittautumisia sallita.

Ottelijan tulee esittää punnituksen yhteydessä virallinen henkilötodistus ja lajipassi, jossa alle vuoden vanha lääkärintarkastus. Ottelijalla tulee olla voimassa oleva Potkunyrkkeilyliiton lisenssi. Jos ottelijalla on oma vakuutus, tulee hänen esittää siitä todistus.

TUOMAREIDEN ILMOITTAUTUMINEN
SPNL tuomarit Facebook -ryhmä

OTTELUVARUSTEET
Ottelijalla tulee olla sääntöjen mukaiset otteluvarusteet. Kilpailuissa käytetään Suomen Potkunyrkkeilyliiton ja WAKO:n hyväksymiä suojia. KL ja LC -ottelumuodoissa kypärä, 10oz nyrkkeilyhanskat, hammassuojat, naisilla rintasuojat 13 -vuotiaasta alkaen, alasuojat (pakolliset myös naisilla), erilliset sääri- sekä jalkapöytäsuojat. KL-otteluasu: t-paita ja shortsit; LC-otteluasu: t-paita ja pitkät potkunyrkkeilyhousut; PF-otteluasu: suojat ja asu sama kuin LC, mutta ”open hand” hanskoilla.

Kaikki otteluhanskat järjestäjän puolesta. Omilla saa otella, mikäli ne ovat sääntöjen mukaiset. Tarjolla on muutamia lainavarusteita sekä mahdollisuus ostaa paikan päällä maahantuojan myyntipisteeltä tai budoland.fi verkkokaupasta.

KAHVIO KILPAILUPAIKALLA
Kilpailupaikalta löytyy kahvio, josta erinomaiset näkymät koko ottelualueelle. Kahviossa on myös ruokailu päivän aikana.

LISÄTIETOJA
Sami Savo
040 503 7007
info(at)toptencup.fi

JÄRJESTÄJÄ
Järvenpään Kehäkarhut ry

Kilpailukutsussa >>>  lisätietoja muun muassa majoituksesta ja kulkuyhteyksistä