Kilpailuoppaita päivitetty

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on päivittänyt kilpailuoppaan ja kilpailujen järjestämisoppaan.

Kilpailujen järjestämisopas

Kilpailujen järjestämisoppaaseen on lisätty ennen kilpailua tarkistettavia dokumentteja, jotka ovat hammastukitodistus hammastukia käyttäviltä (WAKO Dental Brace Certification) sekä yli 14-vuotiailta naisilta todistus siitä, ettei kilpailija ole raskaana (WAKO Non-Pregnancy Declaration).

Huom!
Valmentajien ja kilpailuiden järjestäjien on suositeltavaa tulostaa ’WAKO Non-Pregnancy Declaration’-lomakkeita valmiiksi, jolloin niitä on saatavilla esim. kilpailuiden punnituksen yhteydessä.

Kilpailuopas

Kilpailuoppaaseen on lisätty maininta WAKOn Rsportz-lisenssistä, joka ottelijoilla, valmentajilla ja tuomareilla tulee olla. Tätä lisenssiä tarvitaan Sportdata-ilmoittautumisia varten.

Lisäksi kilpailuoppaaseen on lisätty maininta siitä, että suomenmestaruuskilpailuiden ja lähtökohtaisesti muidenkin turnausten ilmoittautuminen hoidetaan Sportdataa käyttäen kootusti seuroittain kirjautumalla RSportzin kautta.

Punnitustilaisuudessa tarkastettaviin dokumentteihin on lisätty maininta mahdollisten hammasrauta- ja raskaustodistusten tarkastamisesta.

Kilpailuoppaasta löytyy nyt myös ohjeistus urheilijalle molempiin edellä mainittuihin dokumentteihin.

Muutokset astuvat voimaan välittömästi. Päivitetyt oppaat löytyvät Potkunyrkkeilyliiton nettisivujen materiaalipankista.

Tästä Materiaalipankkiin