Oulun syysleirillä myönnettiin yksi 3. dan-arvo

Potkunyrkkeilyn syysleiri 3.-4. joulukuuta keräsi lähes 50 potkunyrkkeilyn harrastajaa Ouluun kehittämään teknisiä ja taktisia taitojaan.  Paikalle tultiin ympäri Suomen aina Espoosta saakka.

Pasi Rantala veti erittäin  hyvän leirin. Kaikki tuntuivat olevan tosi innostuneita. On hienoa taas koronan jälkeen päästä takaisin tähän entiseen maailmaan, totesi leirin isännöineen Kickboxing Team Oulun Leif Stenius.

Steniukselle on juuri myönnetty mustan vyön 3. dan  ja leirillä tämä virallistettiin diplomin myöntämisen muodossa.

Pitkän uran potkunyrkkeilyn parissa tehnyt Stenius iloitsee myönnetystä tunnustuksesta. Hän aloitti potkunyrkkeilyn harrastamisen vuonna 1997. Vuonna 2006 hän suoritti mustan vyön ja vuonna 2011 hänelle myönnettiin 2. dan.  Stenius on ollut aktiivinen liiton toiminnassa jo reilu parin vuosikymmenen ajan. Hän vastaa Oulussa Kickboxing Team Oulun toiminnasta.
– On kiva huomata, että liiton ja potkunyrkkeilyn eteen tehtyä työtä arvostetaan, Stenius toteaa.

Myös leirin vetänyt Pasi Rantala piti leiriä onnistuneena. Harjoituksissa keskityttiin vastustajan tasapainoin pois saamiseen ja etenkin hyökkäyksellä horjuttamiseen.
– Harjoittelussa pyrittiin hakemaan vastustajasta sitä viimeistä osumaa. Hienosti porukka jaksoi koko leirin. Päivän ensimmäinen treeni pidettiin aina enemmän teknisenä ja taktisena harjoitteena, ja viimeisissä treeneissä sitten tehtiin kovempaa ja rankemmin, Rantala kertoo.

Uusia vöitä

Leirillä suoritettiin onnistuneesti yksi ruskea ja kolme sinistä vyötä.

Ruskea vyö
Pirkka Suksi, Wasa 3 Roots ry

Siniset vyöt
Sandra Nikander, Espoon Kehähait
Vilma Ojala, Kuopio Fighter Club
Jarkko Syrjälä, Kurikan Ryhti ry

Lämpimät onnittelu vöiden suorittajille sekä Leifille 3. danista.