Hyödyntääkö seuranne Suomisportia omassa toiminnassaan?

Uusi vuosi, uudet kujeet, sanotaan. Joko seurassanne on mietitty uusia kujeita toiminnan kehittämiseen? Yksi sellainen voisi hyvin olla Suomisportin käyttöönotto.

Suomisport ei ole vain paikka, josta voi ostaa lisenssejä ja vakuutuksia tai ilmoittautua liiton tapahtumiin. Suomisport on liikunnan ja urheilun digipalvelu, jonka voi valjastaa omaan käyttöön helpottamaan seuran hallinnollisia tehtäviä ja harrastajien sporttiarkea. Samalta alustalta ja yhdestä sovelluksesta löytyvät kaikki tarpeelliset urheilun palvelut. Jo yli 700 000 suomalaisella on sporttitili Suomisportissa.

Suomisportin palvelut seuroille ovat monipuoliset.  Siellä voit hallinnoida ja hoitaa

  • seurajäsenyyksiä, jäsenkortteja ja seuran etuja
  • ryhmiä ja joukkueita
  • lisenssejä
  • tapahtumia
  • kalenteria
  • viestintää
  • maksuja  ja maksujen seurantaa
  • läsnäolomerkintöjä
  • ja paljon muuta

Ei käyttömaksuja

Suomisportissa seuran toimintaan liittyvät tiedot ovat aina reaaliajassa. Laskutus korvaantuu digimaksuilla, ja seura säästää aikaa hallinnollisessa työssä. Arkeen tuo helpotusta Suomisport-sovellus, joka yhdistää niin liikkujan, vanhemman, valmentajan kuin seuran toimihenkilöt. Suomisportin sähköisen taloushallinnon integraatioilla seuran Suomisportin kautta saamat tulot kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon oikein.

Suomisportissa ei ole kuukausi-, vuosi- tai käyttöönottomaksuja. Seurat saavat siis palvelun käyttöön veloituksetta. Palvelun maksutoimintoja hyödynnettäessä veloitetaan pieni palvelumaksu per maksutapahtuma.

Opastusta ja neuvoja

Jos sinusta tuntuu, että haluat lisää tietoa ja kysellä enemmän Suomisportin käytöstä, voit varata  maksuttoman Suomisport-etäesittelyn tai neuvonta-ajan seurallesi.

45 minuutin aikana pääset Suomen Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntijan kanssa  käymään läpi seuranne  kysymyksiä liittyen Suomisportin tehokkaaseen käyttöön. Palvelu on tarkoitettu sekä uusille että Suomisportia jo käyttäville seuroille.

Aikaa pääset varaamaan täältä >>> 

Vaasalainen  Wasa 3 Roots on yksi Suomisportin tyytyväinen käyttäjäseura.
– Uskon, että Suomisport hyödyttää jokaista seuraa. Suomisportin avulla olemme saaneet käytäntöjämme jouhevimmiksi sekä seuramme harrastajien ja urheilijoiden arkea helpommaksi. Tietoja ei tarvitse enää päivittää ja seurata eri paikoista. Itsessään tämä on jo suuri helpotus, kertoo seuran puheenjohtaja ja päävalmentaja Pirkka Suksi artikkelissa.

Lue koko artikkeli täältä >>>