Vuoden 2022 valinnat

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on valinnut vuoden 2022 ottelijat, valmentajat ja tuomarin. Vuoden ottelijat valittiin erikseen aikuisissa ja junioreissa.

Miesten parhaaksi valittiin EM-kilpailuissa kultaa voittanut Järvenpään Kehäkarhujen Akseli Saurama. Naisten parhaaksi nimettiin Hämeenlinnan Kushin-Kanin Virve Vanhakoski, joka voitti World Gamesissa pronssia ja EM-kilpailuissa kultaa.

Poikajunioreiden parhaaksi valittiin nuorten MM-kilpailuissa kultaa voittanut Järvenpään Kehäkarhujen Joni Saastamoinen. Tyttöjunioreiden parhaaksi valittiin MMA Team 300 edustava Nea Kytölä, joka ylsi hopealle nuorten MM-kilpailuissa italiassa.

Vuoden valmentajaksi nimettiin GB Gymin Sandra Roos, joka valittiin myös WAKO Europen valmentajakomiteaan. Vuoden tuomariksi nimettiin Järvenpään Kehäkarhujen Marko Siren, joka on toiminut aktiivisesti ja osoittanut huomattavaa edistymistä tuomarina.

Vuoden 2022 valinnat

  • Miehet: Akseli Saurama
  • Naiset: Virve Vanhakoski
  • Juniorit, pojat: Joni Saastamoinen
  • Juniorit, tytöt: Nea Kytölä
  • Valmentaja: Sandra Roos
  • Tuomari: Marko Siren