Kevään suurleiri ja alueleirit ovat nyt seurojen haettavissa

Kevään suurleirin eli kevätleirin tulee lähtökohtaisesti olla 1.-2.4.2023 ja alueleirit tulisi lähtökohtaisesti pitää 22.-23.4.2023.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen . Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Alueleirejä pyritään aiempien leirien tapaan järjestämään eri puolille Suomea, jotta mahdollisimman monen kiinnostuneen on suhteellisen helppo osallistua jollekin niistä asuinpaikasta riippumatta. Leiri itsessään tarjoaa seuroille mahdollisuuden saada mustavöinen kokenut ohjaaja kustannustehokkaasti pitämään leiriä ja vyökokeita. Alueleirin isännöinnin avulla seura saa myös hyvää näkyvyyttä sekä kokemusta tapahtuman järjestämisestä.

Kevätleirillä pidetään sinisen ja ruskean vyön kokeita. Alueleireillä pidetään vyökokeita keltaisesta vihreään. Leirien osanotto- ja vyökoemaksut hoidetaan digitaalisen urheilupalvelun Suomisportin kautta, joten järjestävän seuran ei tarvitse huolehtia rahaliikenteestä.