Kilpailuun osallistumisesta ja kilpailutuloksista ilmoittaminen

Kun seuranne urheilija kilpailee ulkomailla, muistattehan infota liittoa ennalta asiasta ja ilmoittaa tulokset kilpailun jälkeen mahdollisimman pikaisesti. Näin varmistamme ajantasaisen ja tasapuolisen viestinnän.

Mikäli urheilija on osallistumassa ulkomailla järjestettävään kansainväliseen kilpailuun, muistakaa seurat/valmentajat ilmoittaa osallistumisesta Suomen Potkunyrkkeilyliiton liittosihteerille viikkoa ennen kisojen järjestämistä.

Ennen kilpailua

Ilmoittaminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kickboxing.fi. Viestistä tulisi ilmetä urheilijan nimi, ottelumuoto, sarja, painoluokka ja muita oleellisia tietoja liittyen osallistumiseen. Mikäli seurasta lähtee useampi urheilija samoihin kilpailuihin, seuran tulee ilmoittaa siitä kootusti yhdellä kertaa.

Kilpailun jälkeen

Urheilijoiden kansainvälisten ottelujen tulokset tulee ilmoittaa liittoon mahdollisimman pikaisesti liittosihteerille. Näin varmistamme ajantasaisen ja tasapuolisen viestinnän. Tulokset lähetetään sähköpostiin toimisto@kickboxing.fi.

Mikäli kilpailutapahtumasta on kuvia, niitä voi lähettää yllämainittuun sähköpostiin tai liiton Whatsappiin  numeroon 045 134 3797.