Espoo Open 2 & Junioreiden Suomi Cup kilpaillaan ensi viikolla

Suomen Kamppailuopistolla mitellään 18. helmikuuta Espoo Open 2 sekä junioreiden Suomi Cupin ensimmäinen osakilpailu. 

Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 12. helmikuuta klo 14.00 saakka. Espoo Openiin ilmoittaudutaan liiton nettisivujen kautta ja junioreiden Suomi Cupiin Sportdatassa kirjautumalla sinne Rsportzin kautta. Rsportzin ohjeistuksen löydät  Materiaalipankista>>>

Jos sinulla on hankaluuksia Suomi Cupin ilmoittautumisen kanssa, ole yhteydessä liittosihteerin sähköpostitse toimisto@kickboxing.fi tai soittamalla numeroon 045 134 3797 . Muistathan, että toimisto on auki arkisin klo  8.30 – 12.30.

Kilpailun lisätiedot:
Petteri Maunu 040 757 1191 petteri.maunu@kickboxing.fi
Tervetuloa!

Suomi Cup / Sportdata > > >
Suomi Cup / kilpailukutsu (PDF) > > >
Lisätietoa junioreiden Suomi Cupista >>>