Kokkolan Kahakka Fightissa nähtiin vauhdikkaita otteluita

Lauantaina 9.9. isketyissä järjestyksessään neljänsissä Kokkolan Kahakka Fight-potkunyrkkeilykilpailuissa oli osallistujia Kokkolasta, Vaasasta, Oulusta, Iisalmesta, Helsingistä, Vantaalta ja jopa Ahvenanmaalta asti. Yleisöä paikalla oli hienosti hieman toista sataa.

Sairastumisista johtuneiden peruuntumisien takia kilpailut supistuivat ainoastaan kuuden ottelun mittaisiksi, mutta tapahtuman kruunasi pääottelu, jossa Low Kick ottelumuodon sarjassa alle 71kg potkunyrkkeilyn MM-kisoihin valmistautuva KBT Kokkolan John Englund kohtasi Oulun Kickboxing Teamin kokeneen Henri Kurttilan.

Vauhdikkaassa ottelussa näkyi Kurttilan pitkä kokemus mutta kovasta prässistä huolimatta Englundin puolustus toimi ja hän vei ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin 3-0.

Kisojen parhaaksi naisottelijaksi valittiin Helsingin Ju-Jutsuklubia edustanut Julia Johnsson ja miesottelijaksi KBT Kokkolan John Englund.

– Harmillisista peruuntumisista johtuen kisat kutistuivat ainoastaan kuuden ottelun mittaisiksi mutta ottelijoiden hienojen suoritusten sekä pääottelun luoman käsinkosketeltavan kisatunnelman ansiosta tapahtuma oli erittäin onnistunut. Kisaorganisaatiota kiiteltiin myös onnistuneista järjestelyistä, summaa KBT Kokkolan Tomi Kinnunen.

Tulokset

1. K1nv -86kg Janne Mehtälä KBT  – Veikka Lepistö KBT Bothnia 2-0
2. NÄYTÖSOTTELU K1nv +70kg Hedda Nuri GB Gym – Sanni Penttinen NHB Iisalmi
3. K1 -56kg, Netta Rissanen, W3R  – Carola Saarinen SSC 3-0
4. FCnv +70kg Virpi Hirvonen NHB Iisalmi  – Julia Johnsson HJ-JK  0-3
5. K1nv -86kg Petrus Mäenpää W3R  – Janne Mehtälä AB 2.erä
6. LK -71kg Henri Kurttila KBT – John Englund KBTK 0-3