Syksyn alueleirit haettavissa

Syksyn alueleirit tulee lähtökohtaisesti pitää marraskuun lopussa tai joulukuun aikana.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostilla Suomen Potkunyrkkeilyliiton toimistolle osoitteeseen . Liiton valmennusvaliokunta käsittelee hakemukset saapumisjärjestyksessä.

Alueleirejä pyritään aiempien leirien tapaan järjestämään eri puolille Suomea, jotta mahdollisimman monen kiinnostuneen on suhteellisen helppo osallistua jollekin niistä asuinpaikasta riippumatta. Leiri itsessään tarjoaa seuroille mahdollisuuden saada mustavöinen kokenut ohjaaja kustannustehokkaasti pitämään leiriä ja vyökokeita. Alueleirin isännöinnin avulla seura saa myös hyvää näkyvyyttä sekä kokemusta tapahtuman järjestämisestä.

Alueleireillä pidetään vyökokeita keltaisesta vihreään. Leirien osanotto- ja vyökoemaksut hoidetaan digitaalisen urheilupalvelun Suomisportin kautta, joten järjestävän seuran ei tarvitse huolehtia rahaliikenteestä.

Päivitetty alueleirien ohje PDF >>>