Talvileirin ohjaaja tulee MM-kisojen parhaasta K1-maasta

Kroatialainen Igor Ivošević saapuu ohjaamaan Suomen Potkunyrkkeilyliiton valtakunnallisen talvileirin 27.-28. tammikuuta Espooseen Suomen Kamppailuopistolle.

Igor Ivošević on Kroatian maajoukkuevalmentaja. Hän on itse kilpaurallaan voittanut mun muassa  WAKOn ja WAKO PRO:n maailmanmestaruudet. Igor Ivošević on toiminut Kroatian maajoukkuevalmentajana vuodesta 2010. Kroatia oli vuoden 2023 potkunyrkkeilyn MM-kisojen menestynein maa K1-ottelumuodossa.

Leirillä opetetaan toimivaa ja monipuolista potkunyrkkeilytekniikkaa ja -taktiikkaa. Harjoituksia on yhteensä neljä, joista kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Lauantaina pidetään myös sinisen ja ruskean vyön kokeet, joihin ilmoittautuminen on tehtävä 22.1. mennessä.

Leiri on tarkoitettu kaikille Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseurojen harrastajille, joilla on potkunyrkkeilypassi sekä voimassa oleva lajilisenssi. Vuoden 2024 lisenssit ovat hankittavissa 1.1.2024 alkaen.

Ilmoittautumiset 2.1.2024 alkaen Suomisportissa >>>

Lisätietoja leiriesitteessä > > >

Tapahtuma Facebookissa >>>

Tervetuloa!