Potkunyrkkeilyliiton laatujärjestelmä otettu käyttöön

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on hyväksynyt liiton historian ensimmäisen laatujärjestelmän, jonka tarkoitus on toimia jäsenseurojen kannustimena laadukkaaseen potkunyrkkeilyn seuratyöhön sekä motivoida ja palkita liiton sääntöjen noudattamisen ja liiton varainhankintaan sitoutumisen osalta.

Seurat on laatujärjestelmässä jaettu neljään tasoluokkaan tasokohtaisten kriteerien mukaisesti ja seuroilla on tasokohtaiset edut. Seurojen tasoluokitukseen vaikuttaa kuluvan ja edellisen kalenterivuoden toiminta, mutta tasovaatimusten edellistä vuotta koskevat vaatimukset ovat voimassa vasta 1.1.2025 alkaen.

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus arvioi vuosittain laatujärjestelmän ajantasaisuutta. Liiton hallitus vastaa laatujärjestelmän päivittämisestä sekä seurannasta.

Laatujärjestelmä (PDF) > > >