Jussila tyrmäysvoittoon Fight Festivalilla (päivitetty)

31.1.2011

Jarkko Jussila kukisti Ranskan Anthony Plouvierin 4. erän tyrmäyksellä maanantaina 31.1.2011 pidetyssä Fight Festival 29 -tapahtumassa.

 Tavoitimme Jarkon itsensä jo treenisalilta kommentoimaan ottelua:

"Kaveri lähti todella kovaa heti alkuun ja tiesin, että seitsemäneräinen ottelu antaisi minulle etua. Neljännessä erässä Plouvier alkoikin taipua ja sain lyötyä hänet hyvin lattiaan takasuoralla. Ranskalainen pystyi vielä jatkamaan, mutta löin hänet pian uudelleen luvulle. Kaverin kulma yritti välttää tyrmäystappiota heittämällä pyyhkeen kesken luvunlaskun - sitähän ei saa tehdä. Kokenut kehätuomari Tuomo Vahtera ei kuitenkaan mennyt jekkuun vaan heitti pyyhkeen takaisin ja laski luvun tyynesti kymmeneen."

Jarkko viettää parhaillaan erittäin tiivistä ottelukautta. Hän nimittäin otteli vain kaksi päivää Fight Festivalin koitosta ennen kuusieräisen ammattinyrkkeilyottelun Vaasassa. Ja seuraavan kerran Budokanin taistelija nähdäänkin kotikehässään jo vajaan kahden viikon kuluttua 12.2. iskettävässä Botnia Punishment -tapahtumassa, jossa käydään kaksi muutakin potkunyrkkeilyottelua.

Kuvia ottelusta löytyy Kulmassa.fi -palvelusta.