Night of Kings Tallinnassa 14.5.

11.5.2011

Kisajuliste
Kisajuliste
Antti "Andy" Sariola
Antti "Andy" Sariola
Sami Savo Pekingin Combat Gamesissa.
Sami Savo Pekingin Combat Gamesissa.

Antti Sariola ottelee ammattilaisdebyyttinsä 14.5. järjestettävässä Night of Kings -tapahtumassa. Samassa illassa Sami Savo tuomaroi ammattilaisten MM-ottelua.

Tallinnassa järjestetään 14.5. ammattilaispotkunyrkkeilytapahtuma, jossa Wasa FightSportin Antti "Andy" Sariola ottelee ensimmäisen ammattilaisottelunsa. Sariolaa vastaan asettuu Valkovenäjän kokenut Stanislav Zanevski. Ottelu käydään K1-säännöin sarjassa alle 86kg ja sen kaavailtu kesto on 3x3 minuuttia. Ottelussa on panoksena avoin Baltian alueen mestaruus.

- Vastustaja on ammattilaiskehissä kokeneempi, mutta kunto on kova ja olen viime aikoina saanut haastettua parempiakin ottelijoita niin, että uskon Zanevskin kaatuvan, Sariola kommentoi ottelua ennakkoon.

Illan pääottelussa virolainen Andrej Manzolo ottelee K1-säännöin WAKO-PRO ammattilaisten maailmanmestaruudesta hollannin Horace "Boy Boy" Martinia vastaan. Ottelua tuomaroi Järvenpään Sami Savo WAKO:n presidentti Ennio Falsonin henkilökohtaisesti kutsumana.

- Suomalaista tuomaritoimintaa arvostetaan maailmalla ja se nostaa lajin uskottavuutta, Savo kommentoi kunniatehtäväänsä.

 

Night of Kings 14.5. klo. 21.00
Arena 3, Sadama 5/8 Tallinna

Rodion Lemeti (Viro) vs Aleksei Ljantsevits (Viro) -7 kg

Pavel Makarov (Viro) vs Anton Vlassov (Viro) +91kg

Vjatšeslav Aktšurin (Viro) vs Mac Ojasmaa (Viro) -60kg

Pavel Turapin (Viro) vs Iljas Rustamov (Viro) -71kg

Nikita Scherbakov (Viro) vs Kaspar Kraav (Viro) -75kg  

Nikita Mihhailovski (Viro) vs Jacek Jedrasczyk (Puola) -81kg

Stas Zanevsky (Valkovenäjä) vs Antti Sariola (Suomi) -86 kg

Andrei Manzolo (Viro) vs  Horace "Boy Boy" Martin (Hollanti) -85.1 kg